Canarische Eilanden

Beijk onze uitgebreide Online Reisgidsen over de Canarische Eilanden:

 

Winterzon

WinterzonWilt u de winterzon opzoeken? Kom dan naar de Canarische Eilanden!

 

 

 

 

Wat is er nou fijner dan de warme zon op uw lichaam tijdens de winter? Veel mensen willen er jaarlijks gedurende de wintermaanden even tussenuit om van de warmte en de zon te genieten. De Canarische Eilanden, Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote en Fuerteventura, zijn een prima bestemming voor uw winterzon vakantie.

Voordelen winterzon Canarische Eilanden

Het grote voordeel van de Canarische Eilanden als winterzon bestemming is dat het op maar iets meer dan 4 uur vliegen ligt. Een groot voordeel ten opzichte van de andere winterzon bestemmingen, die toch al gauw een stuk buiten Europa liggen. En omdat de Canarische Eilanden zo'n gunstig klimaat hebben zijn ze het hele jaar in trek bij toeristen, waardoor de faciliteiten er prima zijn. Vanwege de drukte ook in de winter, zijn alle bars, restaurants, winkels etc. gewoon geopend.

Langer licht

Voor mensen die in Nederland toch een beetje depressief worden door het tekort aan licht, zijn de Canarische Eilanden zeer geschikt. Het aantal uren daglicht, en daarmee dus ook het aantal uren zon, is in de winter hoger dan in Nederland. De dagen beginnen rond 8.00 uur en de schemer komt rond 18.00 uur, in de winter. Geen donkere dagen voor kerst dus...

 

 

Winterzon November, December, Januari en Februari

Juist in de maanden November, December, Januari en Februari zoeken vele Nederlanders en Belgen naar een goede winterzon bestemming. De temperaturen lopen dan dagelijks op tot een graad of 20 tot 22. Heerlijke temperaturen om uit de wind te genieten van de warme zon op uw lichaam. Maar de Canarische Eilanden zijn ook leuk om op de wat mindere dagen van de bezienswaardigheden te genieten of iets sportiefs te doen. Kortom, de perfecte winterzon bestemming!

Vakantie aanbieders

Canarische Eilanden vakantie - Jiba

 

Canarische Eilanden vakantie - Sunweb

 

Canarische Eilanden - ElizaWasHere

 

Vliegtickets Canarische Eilanden - World Ticket Center

 

Canarische Eilanden - Lopesan

 

Canarische Eilanden - Barcelo

 

Canarische Eilanden - Iberostar

 

Canarische Eilanden auto huren - HolidayCars

Cruise Canarische Eilanden - CruiseTravel